c

Over ons

  >  Over ons

Wij zijn
Family Buddies

In de eerste plaats delen we vooral lief en leed. We zoeken samen naar alle oplossingen. Op deze manier helpen we bij je persoonlijke ontwikkeling. We zien iedereen als gelijken met zijn of haar goede en minder goede trekjes. Daarnaast creëren we een pad naar geluk en liefde, wat essentieel is. Liefst ook binnen het gezin, want hier liggen natuurlijk de wortels. Kortom, wij pakken je op als je valt en laten niemand alleen!

Vanuit persoonlijke ervaring

Onze pijn zal eeuwig blijven, maar wordt wel verzacht omdat we vanuit onze levenservaringen anderen kunnen helpen.

Onverwachts een melding bij veilig thuis. Daders werden hierdoor slachtoffer. Toen kwam ik met hulpverleners (de jeugdzorg) in contact en zag ik hoe ze vanuit boekjes te werk gaan. Ik, als kinderverpleegster, moest zo buiten mijn boekje gaan om gezinnen bij te staan in zware momenten op hun levenspad.

Ik zag hoe het uniek zijn van mijn kind geblokkeerd werd en daar bovenop de stem van het kind niet eens werd gehoord. Machteloos keek ik toe. Er was zoveel liefde, maar de leugens in rapportages overheersten en hebben mij en mijn kind onterecht gescheiden.

Een hulpverlener die je als gelijke behandelt en niet dominant en overheersend is. Die respect, eerlijkheid en liefde toont. En daarnaast ook begrip toont als er een probleem is. Dat is het gemis bij ons geweest. Er werden steeds doelen afgenomen en uiteindelijk heb ik mijn kind bij de agressie moeten zetten, zodat er begrepen werd wat ik al acht jaar vertelde.

Er werd nooit therapie gegeven. Altijd dezelfde argumenten, een vechtscheiding, maar geen oplossingen. Op het einde zijn ze allen gaan lopen want toen bleek hetgeen ik vertelde toch de waarheid en hun verhaal de leugen. De focus van de hulpverlening lag totaal verkeerd. Nooit is er moeite gedaan tot hereniging en was de conclusie voor 3 jaar UHP al genomen. Gelukkig vond ik een uitweg die vele niet hebben. Maar ik bleef met een getraumatiseerde dochter achter.

Wij vroegen enkel liefde. De liefde was er, maar helaas is dat fel beschadigd door de 1,5 jaar dat jeugdzorg in beeld was. “Derving van levensvreugde”.

We only need love, don’t destroy it.

Mijn levenservaring heb ik in vele boeken gedeeld. Dit heeft mij de tools gegeven om anderen te helpen. In mijn boeken beschrijf ik hoe je kunt omgaan met emoties bij verschillende gebeurtenissen. Binnenkort komt mijn boek “My golden book” uit. Hierbij coach ik anderen zichzelf te ontdekken op de mogelijkheden en talenten die ze hebben. Ik maak je bewust van wie jij bent.

www.juliabregts.com

Wat is er mooier dan een gezin samen te houden of terug samen te brengen?

Julia Bregts
Moeder en eigenaresse

Een liefdevolle benadering zonder oordeel, gericht op mogelijkheden voor de toekomst, waarbij inzet en medewerking van alle betrokkenen wordt gevraagd.

Monique Hermans
Moeder en coach

Ik begeleid al jaren mensen op hun juiste levenspad; Dit met alle liefde en plezier.

Erika van Lankveld
Coach