c

Over ons

  >  Over ons

Wij zijn
Family Buddies

In de eerste plaats delen we vooral lief en leed. We zoeken samen naar alle oplossingen. Op deze manier helpen we bij je persoonlijke ontwikkeling. We zien iedereen als gelijken met zijn of haar goede en minder goede trekjes. Daarnaast creëren we een pad naar geluk en liefde, wat essentieel is. Liefst ook binnen het gezin, want hier liggen natuurlijk de wortels. Kortom, wij pakken je op als je valt en laten niemand alleen!

Vanuit persoonlijke ervaring

Opvoeden is een moeilijk en tevens belangrijke taak. Het zou eigenlijk in iedere basisopleiding als vak mee ingecalculeerd mogen worden omdat het voor vele gezinnen 60 % van hun leven als jonge ouder zijnde, zodat we de tools meekrijgen.

Zoiets belangrijks, net als het huishouden organiseren en geldbeheer. Het blijken grote valkuilen, en tevens ook de stress factoren te zijn in deze toch wel drukke, en ook wel stressige maatschappij. Deze 3 dingen kunnen wij in workshops onderbrengen, geldbeheer en organiseren van het huishouden runnen, in praktijk. Lezingen over opvoeding. Zo kunnen we deels al wat stres ondervangen.

Stres is een belangrijke factor voor het functioneren in ons leven. We krijgen van kinds af aan , regels, wetten, ervaringen van onze omgeving mee. Die ervaringen zijn persoonsgebonden en resoneren vaak niet met onze beleving, omdat iedereen anders omgaat met zijn emoties.

Het mishandelen van kinderen is een gevolg van het pad dat we in ons leven hebben bewandeld, de ervaringen van gebeurtenissen, wat is toelaatbaar en wat niet. Ons VERLEDEN maakt het hoe we zijn in het heden.

Maar weet dat geen enkel ziel geboren is met het feit dat ze van plan is kinderen te mishandelen, daar is een kwetsbaar pad aan vooraf gegaan, een trauma, een gebeurtenis, een geheel van ervaringen, whatever,….

Ook iemand die zijn kinderen mishandeld heeft recht op hulp, en dat begint bij het herkennen langs alle kanten zowel vanuit dader, die zelf slachtoffer is van zijn verleden, als vanuit de hulpverlening.

We kunnen wel een meldpunt hebben, dat is stap 1 en best intensief, daarbij komt nog hoe dat de persoon het opvangt, de hulpverlener, politie, school,………

Het blijft een hot item vandaag de dag, maar herken het, ook bij jezelf, zoveelste sneller kan er hulp aangeboden worden , een weg naar aanvaarding, herstel, zal je brengen tot een gelukkiger en mooier leven.

Daar werken we samen aan, want ten slotte zijn we allemaal slachtoffers.  En kunnen we elkaar op 1 of andere manier helpen.

Mijn levenservaring heb ik in vele boeken gedeeld. Dit heeft mij de tools gegeven om anderen te helpen. In mijn boeken beschrijf ik hoe je kunt omgaan met emoties bij verschillende gebeurtenissen. Binnenkort komt mijn boek “My golden book” uit. Hierbij coach ik anderen zichzelf te ontdekken op de mogelijkheden en talenten die ze hebben. Ik maak je bewust van wie jij bent.

Heidi Janssen

julia

Wat is er mooier dan een gezin samen te houden of terug samen te brengen?

Julia Bregts
Moeder en eigenaresse

Een liefdevolle benadering zonder oordeel, gericht op mogelijkheden voor de toekomst, waarbij inzet en medewerking van alle betrokkenen wordt gevraagd.

Monique Hermans
Moeder en coach

Ik begeleid al jaren mensen op hun juiste levenspad; Dit met alle liefde en plezier.

Erika van Lankveld
Coach